Ja, en bedrift kan forsikre seg mot manglende betaling!

Hva er kredittforsikring?

Kredittforsikring er en effektiv måte for å sikre seg mot tap på kunder som får betalingsproblemer eller går konkurs. Hvis en kunde ikke får betalt fakturaen, trer kredittforsikringen inn, slik at bedriftens tap blir vesentlig redusert. Med en kredittforsikring har du et sikkerhetsnett som beskytter mot tap og uteblitte betalinger, som ellers ville kunne skade din likviditet, bunnlinje og betalingsevne.

  1. er beskyttet mot risiko for store tap
  2. får kredittvurdert nye og eksisterende kunde

Hvordan beskytter du best bedriftens økonomi?

Kredittforsikring beskytter likviditeten din og gir deg større frihet til å drive forretning.

En forsikring for større kontrakter eller for kundeporteføljen din styrker dessuten posisjonen din når du forhandler finansieringsløsninger med din bank.

Få stabil likviditet og færre avsetninger til tap

Pengene skal stå på bankkontoen din og ikke kundens. Når kundene betaler innen forfall, er det bra for likviditeten din, og dermed også for bedriftens kredittverdighet i banken.

En kredittforsikring er med på å sikre en stabil økonomi. Det sikrer likviditet til betalinger og er med på å skape verdi i bedriften i form av investeringer i nye kunder og nye markeder.

Få økonomisk innsikt i nåværende og potensielle kunder

Du må vite hvilke kunder du trygt kan bygge opp et godt samarbeid med, og hvilke av kundene du må være ekstra oppmerksom på i forhold til kredittvilkår.

Reagerer du i tide på kunder som er på vei til å få betalingsproblemer?

Kontakt oss

Vi er inne i en krevende tid for norsk næringsliv og vi i Westbroker ser at kredittforsikring kan være en god måte å avlaste risikoen for betalingsmislighold fra kunder.

Kontakt oss for å diskutere løsning og finne riktig dekning for din bedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait