Trainee innen megling forsikring/finans

Trainee – megling Forsikring/Finans

Westbroker AS søker herved etter trainee i første omgang som en halv stilling men mulighet for 100% etter prøveperiode.

Som trainee i Westbroker AS er det viktig å bygge gode relasjoner ut mot våre samarbeidspartnere, samt nye – og eksisterende kunder. Du trives med kundekontakt, hvor du selv avtaler kundemøter og gjennomfører disse på besøk hos kunde.Arbeidsdagen er variert og arbeidstiden er fleksibel. Førerkort til bil er naturligvis påkrevd ettersom de fleste kundemøter foregår ute hos bedriftene. Vi ønsker en sulten utadvent trainee/selger med stor arbeidskapasitet og ønske om høy inntjening. Ikke mist positiv holdning og proaktiv legning viktig.

Hovedoppgaver vil være å tilby våre produkter til bedriftsmarkedet i Rogaland, søke opp potensielle kunder og ta kontakt. Tett dialog med mentor, både i faglige spørsmål ogevaluering av kunder vil være naturlig. Opplæring vil bli gitt, og eventuelt spisse fokuset inn mot 1-2 av produktene vi tilbyr markedet.

Se stillingen på Finn.no her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait