Ledig stilling som Advokat/Advokatfullmektig

WESTBROKER

Westbroker har virksomheter innen forsikringsmegling, pensjon, leasing og finansiell rådgiving, til bedriftsmarkedet. Vi har i tillegg tett samarbeid på bank megling mot næringslivet.  Vårt nedslagsfelt tar utgangspunkt i Stavanger og Rogaland, men vi jobber nordover mot Bergen og sørover til Agder. Westbroker  har gjennom ulike samarbeidspartnere, herunder advokat/juridisk, kompetanse og evne til å betjene bedriftskunder av ulik størrelse og kompleksitet. Vi starter nå også opp samarbeid på regnskapsområdet med et firma som går inn under Westbroker fanen.

Westbroker Advokatene

Advokatene Ove Landa og Bjørn Sanne fungerer som juridisk avdeling og som selvstendig advokatfirma i samarbeid med Westbroker. Advokatene har lang erfaring og bred kompetanse fra sentrale rettsområder innenfor bank, finans, kjøp og salg av fast eiendom, avtalerett, arv og skifte og alminnelige rettsområder for øvrig.

Hvem er du

For ytterliggere å styrke felleskapets juridiske kompetanse leter vi nå etter en til to personer som er interessert i alminnelig rettspraksis knyttet til næring og privatrettslige forhold. Vi ønsker deg som har et sterkt ønske om å drifte din egen advokatpraksis. Gjennom Westbroker Advokatene, gis du mulighet til å utvide din juridiske kompetanse og utvikle en sunn bærekraftig, egen forretningsvirksomhet. Dette i tett samarbeid med resten av Westbroker selskapene, ansatte og dets kunder

Se for øvrig vår hjemmeside: www.westbroker.no

Ta kontakt med Tor Tveit, tlf +4791620535 dersom du synes dette er av interesse og ser muligheten for å skape.

Se annonsen på finn.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...