Økende uføretrend

Vi har de siste årene sett en sterkt stigende trend i antall personer som mottar uføreytelser i Norge. Blant pensjonsleverandørenes bedriftskunder har denne trenden også vært gjeldene og nå økes prisene på uførepensjon.

Flere pensjonsforetak har derfor varslet premieøkning på betalingsfritak og uførepensjon fra 01.01.2022

Som pensjonsmegler i Westbroker ser vi at det er stor forskjell i pris for nøyaktig samme dekning.

Ta gjerne kontakt med oss i Westbroker dersom dere vil ha en nøytral gjennomgang og tilbud fra alle pensjonsleverandørene. Vårt mål er ikke å skifte leverandør, men sørge for at dere har markedsriktige priser.

No cure – No pay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...