Sommerstudentene

Møt «våre» 4 fantastiske sommerstudenter i Bouvet sitt sommerprogram.

Bouvet ASA har tatt inn over 60 studenter hvorav 25 er i Stavanger. Gjennom Bouvet sommerjobb-program skal studentene få teste ut hvordan konsulentrollen fungerer i praksis. Studentene jobber i tverrfaglige team gjennom hele sommeren, med samfunnsnyttige og reelle prosjekter tildelt fra våre kunder. Studentene skal blant annet jobbe med Lyse, NHO, Desert Control, Røde Kors, Easee elbillading, Statens Vegvesen, NVE, Smart Ocean og WESTBROKER®

Vår utfordring til Westbrokergjengen er å lage et forsikringssystem som omfatter alle forsikringsprodukter og alle forsikringsselskap + portal «min side» for våre kunder. En virkelig stor oppgave som studentene tok på strak arm!

At de kan faget sitt er det ingen tvil om. 4 flinke studenter som utfyller hverandre godt med sine spesialfelt. Det som imidlertid har imponert oss mest er deres evne til å sette seg inn i kundens problem. Vi har hatt tett dialog og de satte seg fort inn i våre produkter og behov. Konsulentrollen får topp karakter fra oss!

Dette blir en fantastisk løsning for oss og ikke minst våre kunder som snart kan glede seg til å se sine forsikringer i ny portal på en enkel og forståelig måte:-)

Vi ser frem til fortsettelsen og presentasjon av endelig produkt!

Heia Westbrokergjengen, Elen PedersenElias JoaMartin Vagle og Bjørn Emil Barlaup Pedersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait